offerkaarsen

    Herdenkingslichten en graflichten zijn ook wel bekend als offerkaarsen. De authentieke offerkaarsen zien we vaak in kerken in kathedralen gebrand op een devotie-altaar. Bij binnenkomst van de kerk staat een grote tafel, een schap of altaar waarop men een kaarsje kan zetten en aansteken. Deze zgn. offer-kaarsen worden gebrand ter herdenking, om een offer te brengen of om een gunst te vragen van Hogerhand. De offerkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zowel in cups als een lang model. Dit lange model van 27 cm lang en 1,2 cm in diameter kan met een druipschaaltje ook gebruikt worden voor een processie, omdat er mee gelopen kan worden. De variant in cups kent 3 kleuren en 4 maten. De kleuren zijn amber, wit en rood. Het verschil zit verder in de vorm van de houder en het aantal branduren. Deze offerkaarsjes zijn in grote voordeeldozen te bestellen.

    Offerkaarsen kopen

    Het is eenvoudig om online één of meerdere offerkaarsen te kopen. Bij Van Kaars tot Servet heeft u de gehele collectie netjes op een rij en kunt u veilig online bestellen. De service is persoonlijk en uitstekend en tevens wordt een retourgarantie van 30 dagen gegeven. Onderweg beschadigen de kaarsjes niet, dus u kunt genieten van hoge kwaliteit offerkaarsen tegen een lage prijs. U kunt de offerkaarsen kopen in voordeelverpakking en met korting.

    leverbaar: graflantaarn, graflicht met en zonder deksel, stormlicht, gedenkkaars, wasdoekfakkel, kompo grafkaarsen, herdenkingslicht met afbeelding